Customer reviews

4.83
Based on 30 reviews
5
93%
28
4
3%
1
3
0%
0
2
0%
0
1
3%
1
1 2 3
Kata
2023.09.17.
Elektromos körömreszelő nagyméretű kutyákhoz
Több mint 2 éve használom a terméket. A kutyám jutifalatokkal nagyon gyorsan megtanulta, hogy nyugiba legyen, amíg reszelem a körmeit. Míg a karomvágó...More
Több mint 2 éve használom a terméket. A kutyám jutifalatokkal nagyon gyorsan megtanulta, hogy nyugiba legyen, amíg reszelem a körmeit. Míg a karomvágót meglátja menekül, ha a reszelőt, azonnal fekszik le elém. A termék csendes és egyszerű használni. Így két év távlatában most kezdi megadni magát az akumlátor meg a csiszoló fej, de a heti rendszerességű használat miatt ezt teljesen normálisnak tartom. Most rendeltem meg a termékből egy új példányt, remélem ez is ilyen tartós lesz.
Hasznos? 0 1
Ildikó
2023.02.25.
Szuper
Nagyon örülök hogy rátaláltam. Én 3in1 gépet vettem. Nagyban megkönnyíti a mancsok közötti szőr nyírását is. A karom reszelés is egyszerű vele.
Hasznos? 0 0
Kurecz Éva
2023.02.17.
szuper
Szuper kis szerkentyű, biztonságos a pulimnak 🙂
Hasznos? 0 0
Marika
2023.02.06.
Nagyon jó választás volt, Bevált a körömreszelő, nagyon elégedett vagyok. 5 éves tacsink türelmesen végig várja, míg dolgozunk rajta. A kiszállítás ...More
Nagyon jó választás volt, Bevált a körömreszelő, nagyon elégedett vagyok. 5 éves tacsink türelmesen végig várja, míg dolgozunk rajta.
A kiszállítás is gyorsan megtörtént. Szívesen ajánlom másoknak is.
Marika
Hasznos? 1 0
Vivien
2023.01.28.
Szuper a termék, nagyon jó a kivitelezése a kutyusom már első alkalommal hagyta, hogy lereszeljem a körmét. Nagyon elégedett vagyok eddig.
Hasznos? 0 0
Márta
2023.01.15.
Szuper kis eszköz
Eddig problèmás volt a körömvágás, ezzel az eszközzel ez most pofon egyszerű 🙂
Miközben reszelem a körmeiket, elalszanak az ölemben 🙂
Hasznos? 0 0
Richárd
2022.10.14.
Karom polírozó
Remek termék ,koszonom 🙂
Hasznos? 0 0
Marianna
2022.08.25.
Pet Nail Grinder
Nagyszerű eszköz! Kutyusunk türelmesen tűri a procedúrát.
Csendes, az egyetlen körömápoló amit közel enged magához.
Hasznos? 0 1
Elektromos kutya körömreszelő pótfej 1db photo review
Krenács Hajnalka
2022.08.20.
Nagyon szuper készülék, mindenkinek ajánlom.
Hasznos? 1 0
Nóra
2022.07.30.
acsabaron@gmail.com
Biztosabban merek körmöt reszelni mint vágni, a reszelővel nem lesz sérülés. Kutyák tűrik, szokják. Igaz időben tovább tart mint a vágás, de majd megs...More
Biztosabban merek körmöt reszelni mint vágni, a reszelővel nem lesz sérülés. Kutyák tűrik, szokják. Igaz időben tovább tart mint a vágás, de majd megszokják.
Hasznos? 1 0
Mónika
2022.07.25.
Elégedett vagyok! 🙂
Kisebb testű kutyus részére ( 4kg ) vásároltam a készüléket a kicsi nyíró fej miatt, a karomreszelő részéről nem tudok nyilatkozni, Tökéletes a gép, ...More
Kisebb testű kutyus részére ( 4kg ) vásároltam a készüléket a kicsi nyíró fej miatt, a karomreszelő részéről nem tudok nyilatkozni,
Tökéletes a gép, imádom! Egyedül a kutyus hátát nyíróm meg egy nagyobb fejű géppel, amúgy mindenhez a petnail nyírót használom.
Szívből ajánlom a terméket!
Hasznos? 0 0
Elektromos Kutya Körömreszelő photo review
Tibi
2022.06.10.
Kellemes meglepetés
Maximálisan meg vagyok elégedve a készülékkel! Másfél éves tacsink körmeihez rendeltem a készüléket, bízva a többi terméktapasztalatok írásában is. ...More
Maximálisan meg vagyok elégedve a készülékkel!
Másfél éves tacsink körmeihez rendeltem a készüléket, bízva a többi terméktapasztalatok írásában is.
Mint sok kutyusnál, nálunk sem épp a kutya kedvenc tevékenységaihez tartozott a körömvágás... szegény már előre remegett, pedig kutyakozmetikus végezte a körömvágást.
Aztán a körömreszelőt használva a körmein, olyat tapasztaltunk, amit még eddig sajnos nem... elaludt! 😀 Hihetetlen, de a gép használata közben elaludt Odin (Odin a tacsink) és minden féle megpróbáltatás nélkül gyönyörűen meg tudtuk csinálni a körmeit.
A gép nem hangos, feltöltés után a fordulatszáma is megfeleő, a csiszolókő is szépen, nem roncsolva csiszolta le a körmeit.

Röviden: a terméket ajánlom, jó kis gép 😉
Hasznos? 1 0
1 2 3

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük